Monday, 20 May 2013

miss sya

die trlalu manje dgn saya dan dgn kemanjaan die tu la mmbuatkn sy brtambah syg sangat9 dekat die.

Monday, 8 April 2013

my princess capital S

NOTHING TO SAY YEAHH..
ERMMMM..nk cakap pe ek,hihihihiiiii...iq chan da lame da xbukak bloger ni sbab ada sebab ckit,tpi klu ckp mmg malu la hahhahaaa....tpi ape2 pn thank lot to my princess tomey la ek coz sudi ajar sy yg slow ckit lam bloger2 bgai ni hikhiksss..
eerrrrmmmm nnti klu free sy update la ek sbab byk lgi dlm fikirannnnnn sy ni nk share kt korang tpi kne tnggu mase lapang btol2 sbab biasa kalau sy tulis memang 2 hari tak abis lgi hahhahaaa...
eerrrrrrmmmmm so smpai sini dulu la sy ckp and lastly thanks again to my capital S >.<

Tuesday, 1 January 2013

first time ada blogger tomey cangat.

xthu nk ckp cam ne sebab first tyme sy main blogger,so nothing to say la ek hahhahaaa..
sy kne tngok lgi how to play blogger n how to make blogger to look more beautiful n gojezzzzzz macam org yg tlong untuk saya,trima ksih awk sbab sudi bt kn tuk sy yg baru nk menceburi laman blogger ni,sy bukannya x up to date,ceyyyyywwaaahhhh nampak mainan die,still x ngaku xpndai main blogger ni hahahhahaaaa...ok la sy cerita kt korang knape sy mula minat tuk mnceburi laman ni,first sy dulu sy ada tongok blog2 org yg comel2 then sy trfikir cam ne nk creat blog jugak then smpai la satu mase sy jumpa jugak thennnnnnnnnn hehehehheeee,korang tunggu la sambungan crita sy ni ek,tu pn klu nk tahu la.sebab story sy ni FYI mkin lame makin korang nk thu n ingin tahu lagi sebab ada la mainan story tu nnti n byk lagi la hihihiiiiii....ok la semua,asalamualaikum semua..